Nieuws & media

Laatste updates

Nieuws

Informatieavond | 20 maart 2024

We doen het wéér! Wandelen door het prachtige Oirschot om geld in te zamelen voor Bijna Thuis Huis Oirschot en Running Team Oirschot.

LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk hoopt op jouw deelname op 1 juni 2024. Al wandelend door het mooie Oirschot en omgeving steunen we twee geweldige, lokale initiatieven, te weten Bijna Thuis Huis Oirschot -ruimte en zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven- en Running Team Oirschot -in actie voor mensen met kanker-. Gooi de benen los, trommel je teamgenoten op en kom 20 maart aanstaande luisteren naar de invulling van LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk 2024.

Zet jij jouw benen in tijdens LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk op 1 juni 2024 om jouw steun te betuigen?

Op 20 maart aanstaande wordt een informatieavond georganiseerd waarin het waarom, wanneer, hoe en voor wie wordt uitgelegd. Natuurlijk ben je hiervoor van harte uitgenodigd. We gaan dit samen doen!

Datum: woensdag 20 maart 2024
Tijd:  aanvang 19.30 uur
Locatie: kantine Oirschot Vooruit (Sportpark Moorland, Drieterskuil 6b Oirschot)

We zien je graag op 20 maart 2024, zodat we de ins en outs van het spektakel kunnen uitleggen en jouw vragen kunnen beantwoorden.

Hartelijke groet,
Bestuursgroep LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk

Nieuwsbericht Eindhovens Dagblad

Het Eindhovends Dagblad deed verslag van de Levensloop. Het artikel is te lezen via deze link.

Informatieavond | Gemeentehuis Oirschot

Op 12 oktober vond de informatieavond plaats in Oirschot van Levensloop BOS (De Beerzen, Oirschot en Spoordonk).

Informatieavond | 12 oktober

Het gaat gebeuren… Een gezellige wandelestafette door het prachtige centrum van Oirschot in teamverband of individueel.
Onder de naam LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk hopen we op jouw deelname op 3 juni 2023. Het doel is, naast het inzamelen van geld voor Bijna Thuis Huis Oirschot en Running Team Oirschot, bekendheid vergroten voor deze lokale initiatieven. Maar ook om stil te staan bij onze medemens die noodgedwongen in aanraking komt met een van deze organisaties. Saamhorigheid in een informele, gezellige sfeer.

Op 12 oktober wordt een informatieavond georganiseerd waarin het waarom, wanneer, hoe en voor wie wordt uitgelegd. Natuurlijk ben je hiervoor van harte uitgenodigd. We gaan dit samen doen!

Datum:               woensdag 12 oktober 2022
Tijd:                     19:30 uur
Locatie:               Gemeentehuis Oirschot

We zien je graag op 12 oktober 2022, zodat we de ins en outs van het spektakel kunnen uitleggen en jouw vragen kunnen beantwoorden.

Heb je ons gespot?

In de media