Nieuws & media

Laatste updates

Nieuws

shirts

Unieke Veiling gesigneerde voetbalshirts tijdens de Levensloop in Oirschot.

Op zaterdag 1 juni a.s. organiseren het Bijna Thuis Huis Oirschot en het Running Team Oirschot de tweede editie van de LevensLoop De Beerzen – Oirschot – Spoordonk. 

We wandelen die dag in estafettevorm door het centrum van Oirschot, met als doel geld te verzamelen voor deze organisaties. Maar ook om stil te staan bij onze medemensen die getroffen wordt door een ernstige ziekte. Saamhorigheid in een informele, gezellige sfeer.

Met dit keer een heel bijzonder onderdeel: 
Zes unieke, gesigneerde voetbalshirts komen die dag onder de hamer

  1. Shirt Oirschot Vooruit, gesigneerd door de complete selectie
  2. Shirt Beerse Boys, gesigneerd door de complete selectie
  3. Shirt Spoordonkse Boys, gesigneerd door de complete selectie (kampioen 2024!)
  4. Gesigneerd Oranje-shirt van Cody Gakpo (met roots in Spoordonk…)
  5. Gesigneerd PSV-shirt van Jerdy Schouten (sinds kort inwoner van Oirschot..)
  6. Kampioensshirt PSV 2024, gesigneerd door de complete selectie van PSV!!

Op 1 juni, ná de finish om 20.00 uur, zullen de veilingmeesters Frans en Henk u de gelegenheid geven om te bieden op deze bijzondere, unieke shirts.

Ook nú kunt u al een bod uitbrengen op één of meerdere shirts; doe dat via e-mail: info@levensloopbos.nl . Let op: Op het kampioensshirt PSV 2024 is al een bod gedaan van 250 euro.

Het hoogst uitgebrachte bod per shirt wordt op 1 juni als startbod bij de veiling meegenomen.

Al veel teams hebben zich ingeschreven voor de Levensloop en dit kan nog steeds op www.levensloopbos.nl .

Individuele liefhebbers kunnen zich op 1 juni, vanaf 11.00 uur, ook nog aanmelden. 

Graag tot dan! 

𝐓𝐰𝐞𝐞𝐝𝐞 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐋𝐞𝐯𝐞𝐧𝐬𝐋𝐨𝐨𝐩 𝐁𝐞𝐞𝐫𝐳𝐞𝐧-𝐎𝐢𝐫𝐬𝐜𝐡𝐨𝐭-𝐒𝐩𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐤
Op zaterdag 1 juni 2024 barst het spektakel weer los op de markt in Oirschot… Gezellige kraampjes met ludiek aanbod, muziek schalt over het plein, maar vooral wordt in estafettevorm gewandeld door de straten van het centrum om geld in te zamelen voor Bijna Thuis Huis Oirschot en Running Team Oirschot.
 
Na een fantastische eerste editie, maken we van deze tweede een nog groter succes. Maar dat kan niet zonder jou! Stel een top-wandelteam samen en schrijf je in! Ook als je op deze dag als vrijwilliger hand-en-spandiensten wilt verlenen, mag je je aanmelden.
 
𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐞𝐧 𝐢𝐧𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧
Op 20 maart was een eerste informatieavond in de kantine bij Oirschot Vooruit met een mooie opkomst van geïnteresseerden. Heb je deze avond gemist? Check dan de veelgestelde vragen of gebruik de contactgegevens op de site. Nu is het zaak dat je je teamleden warm laat draaien voor de wandeling op 1 juni.
 
𝐖𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐞𝐧 𝐤𝐫𝐚𝐚𝐦𝐛𝐞𝐳𝐞𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠
Roep enthousiastelingen in jouw omgeving op, creëer een fanatiek, gezellig en creatief team. Terwijl steeds één (of een aantal) van jullie wandelt (het lopen gebeurt in estafettevorm), bemannen de anderen een kraam waarin jullie een eigen aanbod aan de man brengen. Zelfgemaakte armbandjes, vogelhuisjes, bloemetjes of iets anders leuks, lekkers of moois waarvan de volledige verkoopopbrengst naar de goede doelen gaat.
 
𝐄𝐧𝐭𝐞𝐫𝐭𝐚𝐢𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐳𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝
De kramen, wandelteams en groot aantal bezoekers zorgen voor de nodige reuring. De muziekgroepen die belangeloos komen optreden doen nog een extra duit in het gezelligheidszakje. Entertainment, vrolijkheid en sportieve prestaties.
 
Ook ná de finish blijft het leuk op de markt. Tot ongeveer 22.00 uur schalt er live muziek over de markt en kun je, onder het genot van een drankje, bijpraten over deze enerverende wandeldag.
Op naar een mooie opkomst en opbrengst voor Bijna Thuis Huis Oirschot en Running Team Oirschot.
 
𝐖𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐞𝐬𝐭𝐚𝐟𝐞𝐭𝐭𝐞𝐯𝐨𝐫𝐦
𝐋𝐞𝐯𝐞𝐧𝐬𝐥𝐨𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐁𝐞𝐞𝐫𝐳𝐞𝐧-𝐎𝐢𝐫𝐬𝐜𝐡𝐨𝐭-𝐒𝐩𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐤
Datum: Zaterdag 1 juni 2024
Tijd: Van 12:00 tot 20.00 uur
Afterparty: Van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur
Locatie: Het pittoreske centrum van Oirschot, rond de Markt
Aanmelden: www.levensloopbos.nl
Informatie: info@levensloopbos.nl
 
Samen zetten we LevensLoop op de kaart.

Bekijk hier de foto’s van de informatieavond op 20 maart 2024. 

Teams voor de levensloop kunnen zich aanmelden via de website. Ook als je team nog niet compleet is, kun je je alvast aanmelden.

Graag tot 1 juni! 

 

 

Informatieavond | 20 maart 2024

We doen het wéér! Wandelen door het prachtige Oirschot om geld in te zamelen voor Bijna Thuis Huis Oirschot en Running Team Oirschot.

LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk hoopt op jouw deelname op 1 juni 2024. Al wandelend door het mooie Oirschot en omgeving steunen we twee geweldige, lokale initiatieven, te weten Bijna Thuis Huis Oirschot -ruimte en zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven- en Running Team Oirschot -in actie voor mensen met kanker-. Gooi de benen los, trommel je teamgenoten op en kom 20 maart aanstaande luisteren naar de invulling van LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk 2024.

Zet jij jouw benen in tijdens LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk op 1 juni 2024 om jouw steun te betuigen?

Op 20 maart aanstaande wordt een informatieavond georganiseerd waarin het waarom, wanneer, hoe en voor wie wordt uitgelegd. Natuurlijk ben je hiervoor van harte uitgenodigd. We gaan dit samen doen!

Datum: woensdag 20 maart 2024
Tijd:  aanvang 19.30 uur
Locatie: kantine Oirschot Vooruit (Sportpark Moorland, Drieterskuil 6b Oirschot)

We zien je graag op 20 maart 2024, zodat we de ins en outs van het spektakel kunnen uitleggen en jouw vragen kunnen beantwoorden.

Hartelijke groet,
Bestuursgroep LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk

Nieuwsbericht Eindhovens Dagblad

Het Eindhovends Dagblad deed verslag van de Levensloop. Het artikel is te lezen via deze link.

Informatieavond | Gemeentehuis Oirschot

Op 12 oktober vond de informatieavond plaats in Oirschot van Levensloop BOS (De Beerzen, Oirschot en Spoordonk).

Informatieavond | 12 oktober

Het gaat gebeuren… Een gezellige wandelestafette door het prachtige centrum van Oirschot in teamverband of individueel.
Onder de naam LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk hopen we op jouw deelname op 3 juni 2023. Het doel is, naast het inzamelen van geld voor Bijna Thuis Huis Oirschot en Running Team Oirschot, bekendheid vergroten voor deze lokale initiatieven. Maar ook om stil te staan bij onze medemens die noodgedwongen in aanraking komt met een van deze organisaties. Saamhorigheid in een informele, gezellige sfeer.

Op 12 oktober wordt een informatieavond georganiseerd waarin het waarom, wanneer, hoe en voor wie wordt uitgelegd. Natuurlijk ben je hiervoor van harte uitgenodigd. We gaan dit samen doen!

Datum:               woensdag 12 oktober 2022
Tijd:                     19:30 uur
Locatie:               Gemeentehuis Oirschot

We zien je graag op 12 oktober 2022, zodat we de ins en outs van het spektakel kunnen uitleggen en jouw vragen kunnen beantwoorden.

Heb je ons gespot?

In de media