sponsoring

In 2020 werd, door de COVID-19 pandemie, het wandelevenement Samenloop Voor Hoop in Oirschot afgelast. Dat het evenement ten bate van KWF niet doorgaat, heeft een enthousiaste groep vrijwilligers er niet van weerhouden om toch een wandelevenement te organiseren. Op 1 juni 2024 van 12.00 uur tot 22.00 uur vindt LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk plaats.

De wandelroute, die de wandelaars in estafettevorm afleggen, kringelt door het pittoreske centrum van Oirschot. De markt en de route worden aangekleed met kraampjes, waarin de deelnemers reclame kunnen maken, extra verkopen genereren voor de goede doelen of informatie kunnen verstrekken aan de bezoekers.

Het doel is, naast het inzamelen van geld voor Bijna Thuis Huis Oirschot en Running Team Oirschot, extra bekendheid voor deze lokale initiatieven. Maar ook om stil te staan bij onze medemens die noodgedwongen in aanraking komt met een van deze organisaties. Saamhorigheid in een informele, gezellige sfeer.

Dit evenement wordt helemaal georganiseerd door vrijwilligers, zodat wij volledig afhankelijk zijn van sponsoring.

U kunt als bedrijf op twee manieren een bijdrage leveren;

  • Financiële bijdrage door het doneren van een geldbedrag
  • Goederen/diensten doneren of beschikbaar stellen

Als blijk van waardering en dank hiervoor vermelden wij u als sponsor met bedrijfsnaam en/of logo op onze website, langs de route en op onze facebookpagina.

Natuurlijk zou het prachtig zijn als u met uw bedrijf een team samenstelt en mee loopt.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op via sponsoring@levensloopbos.nl

Mocht u een geldbedrag willen doneren dan kunt u dat doen op rekeningnummer;

IBAN NL96RABO0198142749 t.n.v  Stichting Running Team Oirschot

Of klik op één van onderstaande buttons: