Over ons

Op 1 juni 2024 van 12.00 uur tot 22.00 uur vindt LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk plaats. Door met een team in estafettevorm wandelend de kilometers af te leggen, wordt geld ingezameld voor de lokale organisaties ‘Bijna Thuis Huis Oirschot‘ en ‘Running Team Oirschot‘. 

Op de markt en langs de route worden kramen geplaatst waar teams extra geld in kunnen zamelen door het verkopen of tentoonstellen van spullen of het maken van muziek. Omdat gewandeld wordt in estafettevorm, is steeds minimaal één teamlid op het parcours en kunnen de andere teamleden even uitrustend de kraam bemannen en de lopers aanmoedigen.

De wandelroute kringelt door het pittoreske centrum van Oirschot, zodat we iedereen een gezellige dag met een serieuze ondertoon kunnen bezorgen.

Het doel is, naast het inzamelen van geld voor Bijna Thuis Huis Oirschot en Running Team Oirschot, bekendheid vergroten voor deze lokale initiatieven. Maar ook om stil te staan bij onze medemens die noodgedwongen in aanraking komt met een van deze organisaties. Saamhorigheid in een informele, gezellige sfeer.

Trommel vrienden, kennissen en familieleden op, smeer de kuiten en schrijf in.
Zet gezonde benen in tijdens LevensLoop De Beerzen-Oirschot-Spoordonk op 1 juni 2024 om steun te betuigen! Bedenk ludieke inzamelingsacties en vul de kramen…

Bijna Thuis Huis Oirschot

In het historisch pand ‘Ravenpoort’, gelegen aan de Dekanijstraat 10a in het centrum van Oirschot, biedt het Bijna Thuis Huis een gastvrij en warm verblijf aan mensen in de laatste fase van hun leven. Voorheen was in dit pand een winkel gevestigd en was de familie Van Esch er woonachtig. Sinds hun overlijden beheert De Raven Stichting het pand en stelt het beschikbaar voor culturele en sociale doeleinden.

Running Team Oirschot

De Stichting Running Team Oirschot (RTO) stelt zich ten doel het leven van mensen met kanker en hun naasten binnen de gemeente Oirschot te veraangenamen. Samengevat in de slogan:
“Running Team Oirschot …in actie voor mensen met kanker”. Samen Sterk.